Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de tallos de apio en trozos de de 10 cm
- 120 g de zanahorias peladas
- 150 g de repollo blanco, sin el tronco en cuñas de 3-4 cm de ancho
- 100 g de queso parmesano
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 pastilla de caldo de verduras, desmenuzada
- 150 g de tomate tamizado
- 800 g de agua
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida (optioneel)
- 80 g de pasta corta seca (p.e. ditalini)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- aceite de oliva virgen extra, para servir
- 6 rebanadas de pan tostado, para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1210 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 622.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40min
Sopa de verduras variadas con pasta
45 min
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Crema de maíz
1h 40min
Sopa de trigo y verduras
45 min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40min
Sopa de tomate con fideos y huevo cocido
40min
Sopa de pavo y repollo
40min
Sopa de cebada con verduras
55 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Guiso de verduras italiano
40min