Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 3 dientes de ajo
- 1 cdita de paprika, , ahumada y molida
- 5 de pimienta negra entera
- 1 cdita de sal
- 4 ramita hoja de perejil fresco
- 100 g de vinagre de jerez o vinagre de miel
- 50 g de agua
Chuletas de cordero
- 800 g chuleta de cordero
- 100 g de harina de trigo
- 70 g de aceite de oliva
- 150 - 200 g de granos de maíz inflados, en conserva
- 150 - 200 g de crema
- Voeding
- per 4 porción
- Calorieën
- 17749.2 kJ / 4242.2 kcal
- Eiwitten
- 251.7 g
- Koolhydraten
- 214.2 g
- Vetten
- 259 g
- Verzadigd vet
- 85.1 g
- Vezels
- 18.2 g
- Natrium
- 6610.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Monstruos de puré de papa
2h 5 min
Falsos muslos de pollo con salsa de queso y mayonesa
No ratings
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Pato en chirmole
1h 20 min
Margarita de naranja y sangre
15 min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade (Hestan Cue™)
45 min
Langostinos al vapor (500 g)
20 min
Rendang de cordero
1h 20 min
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55 min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1h 10 min
Pollo con mole TM6
1h