Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de ejotes congelados
- 30 g de licor de naranja (p.ej. Cointreau o Grand Marnier)
- 200 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 30 g de agua
- 1 cda de azúcar
- 1 cda de vinagre
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 600 g de salmón fresco en filetes con piel, sin espinas (4 piezas)
- 4 cda de aceite vegetal
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita de tomillo fresco
- sal para espolvorear
- aceite de oliva para regar
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 6424 kJ / 1536 kcal
- Eiwitten
- 128.1 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 94.7 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1084.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de arroz salvaje
35h
Pasta con salmón y espinaca
40 Min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5h 30 min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 Min
Enchiladas de carne
30 Min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 Min
Atún con salsa Vierge
50 Min
Pasta con albóndigas de carne
1 Std. 30 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 Min