Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de calabacita, con los extremos recortados. Si son grandes, se recortan en forma circular para que quepan por el alimentador
- 1 limón amarillo zumo de ½ limón y ½ rodaja (5 mm) cortada en 2-3 trozos
-
4
filetes de salmón fresco, sin piel ni espinas, (aprox. 150-200 g cada uno)
of 4 filetes de salmón congelados, sin piel, (aprox. 150-200 g cada uno) - ½ cdita de sal fina
- 20 g de perejil cortado en trozos, más hojas para decorar
- 4 dientes de ajo
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridas, aceite reservado
- ½ cdita de pimienta de cayena molida (optioneel)
- 500 g de agua
- hoja de perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 469.7 mg
Alternatieve recepten
Mole de olla vegetariano
1h
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6 Std.
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8 Std. 50 Min
Mole de olla
35min
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de jitomate y elote
40 Min
Sopa de setas
35min
Minestrone
45 min
Pancita de hongos
1h
Huevos ahogados en cazuela
45 min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min