Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de perejil y limón
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal
- 1 cda de cebollín, finamente picado
- 300 g de caldo de pescado
- 200 g de media crema
- 1 cdita de ralladura de limón
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- ½ cdita de sal, o al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
Pescado a la sal
- 1 pescado, entero, sin vísceras, limpio, (Lubina o Huachinango), de 800 a 1000 g (o 2 de 500 g)
- 2000 g de sal gruesa
- 700 g de agua
-
400
g de papas, sin pelar y en trozos
of 400 g de papas cambray, chicas o medianas sin pelar - limones en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1109 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 219 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Sopa de cebolla TM6
55min
Tostadas de pulpo en mole amarillo
1 godz. 30 min
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
50 Min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2 godz. 40 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Filete de res con dos salsas
40min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Pescado con salsa de morrón
45 min