Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de perejil y limón
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal
- 1 cda de cebollín, finamente picado
- 300 g de caldo de pescado
- 200 g de media crema
- 1 cdita de ralladura de limón
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- ½ cdita de sal, o al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
Pescado a la sal
- 1 pescado, entero, sin vísceras, limpio, (Lubina o Huachinango), de 800 a 1000 g (o 2 de 500 g)
- 2000 g de sal gruesa
- 700 g de agua
-
400
g de papas, sin pelar y en trozos
of 400 g de papas cambray, chicas o medianas sin pelar - limones en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1109 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 219 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Crema de calabacita
25min
Crema de jitomate
30min
Camarones estilo Hunan
20min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45min
Gazpacho
5min
Ceviche de tomate
15min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Risotto de granada, queso azul y brandy
45min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Crema fría de aguacate
10min