Compatibele versies
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- la ralladura de 1 naranja
- 10 g de mezcla de hierbas frescas, (p. ej. albahaca, romero), sólo las hojas
- 1200 g de sal gruesa
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cditas de vinagre blanco
- 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 1 pizca de ajo en polvo
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 9 ramitas de tomillo fresco
- 2 pescados, enteros, sin vísceras, limpios, (ver Tip)
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de mezcla de verduras, (p. ej. papas, zanahorias, hinojo, apio, coliflor), en trozos (2-3 cm)
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole negro
1h 15min
Ensalada de arroz salvaje
35h
Pozole de mariscos
1h 15min
Ramen japonés
1h 40min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 godz. 10 min
Wellington de cerdo con duxelles de chicharos
1h 15min
Pato en chirmole
1h 20min
Udon con tempeh en caldo picante TM6
5 godz. 40 min
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Pollo jamaiquino
1h 15min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min