Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena

Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porciones

Ingrediënten

  • 100 g de queso parmesano en cubos
  • 4 - 5 ramitas de perejil sólo las hojas y parte del tallo, reserve unas hojas para decorar
  • 2 - 3 dientes de ajo pelados
  • 2 - 3 pizcas de pimienta de cayena molida
  • 80 g de aceite de oliva extra virgen
  • 150 g de pan molido
  • 5 - 6 filetes de anchoa en aceite escurridos
  • 1200 g de agua
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 350 g de espagueti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 895 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 3106 kJ / 742 kcal
Vetten 31 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 89 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...