Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 70 g radishes, trimmed
- 1 Lebanese cucumber, trimmed
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 80 g freshly squeezed lime juice
- 60 g gluten free soy sauce, reduced-salt
- 10 g sesame oil
- 10 g extra virgin olive oil
- 135 g doongara rice, brown
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 4 eggs
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 250 g avocado (approx. 1 medium), thinly sliced
- 1 tbsp black sesame seeds
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1902.5 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 677.5 mg
Alternatieve recepten
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
ABC butter
30 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Ham and cheese canelé
49h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min