Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet dried yeast (2¼ tsp)
- 400 g bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 100 g zucchini, ends removed
- 120 g red onion, halved vertically (1 small onion)
- 80 g white button mushrooms, fresh, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 100 g yellow pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 100 g red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 200 g chopped tomatoes, canned, drained
- 200 g grated mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2496 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 696 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kids Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Honey and herb pork loin
4h 10min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Tofu stew
30 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Plum Clafoutis
Keine Bewertungen
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Potato 'pizzas'
1h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Oatmeal Raisin Cookies
50 min