Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 900 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços (4 cm aprox.) (ver dica)
- 2 c. chá de azeite
- 2000 g água
- 350 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
- 1 ½ - 2 c. chá de sal
Molho de curgete
- 300 g curgete s/ extremidades
- 50 g manteiga
- 20 g azeite
- 10 g salva fresca, só as folhas
- 1 pitada de sal p/ temperar
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 13062.4 kJ / 3122 kcal
- Eiwitten
- 100.4 g
- Koolhydraten
- 443.2 g
- Vetten
- 105.3 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 36.3 g
- Natrium
- 5839.2 mg
Alternatieve recepten
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Caramelo Macchiato
15min
Empanada caprese com molho de manjericão
1 Std. 30 Min
Fritata de curgete e ricota
40min
Focaccia recheada
3h
Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto
40min
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15min
Massa com molho de legumes e queijo
1h
Gratinado de queijo azul vegetariano
1 Std. 30 Min
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1h
Cuscuz mediterrânico
10min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min