Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 220 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g azeite
- 125 g água
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
Cobertura
- 40 g noz
- 100 g alface
- 200 g pera cortada em metades verticalmente
- 100 g crème fraîche
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g queijo Gorgonzola
- 15 g rúcula
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 7881.1 kJ / 1883.6 kcal
- Eiwitten
- 55.2 g
- Koolhydraten
- 214.7 g
- Vetten
- 92.1 g
- Verzadigd vet
- 35.3 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 2785.6 mg
Alternatieve recepten
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1h
Rolo de carne com recheio de favas
1 Std. 40 Min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35min
Tarta de queso "La Viña"
2 godz.
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Geen beoordelingen
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1h 10min
Bucatini de beterraba e feta
25min
Salada com tâmaras e laranja
25min
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14h
Tacos de sushi
1h
Massa com molho de legumes e queijo
1h