Galette de ratatouille

Galette de ratatouille

5.0 7 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
8 doses

Ingrediënten

Massa areada
  • manteiga s/ sal bem fria, cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)
    150 g
  • farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar
    300 g
  • água fria mais 1 c. de sopa se necessário
    90 g
  • sal
    ½ c. chá de
Recheio
  • curgete s/ extremidades (2-3 unid. aprox.)
    350 g
  • tomate-chucha suficientemente firme e pequeno que caiba inteiro no bocal da mandolina Bimby® (ver dica)
    350 g
  • tomate seco, em óleo escorrido (1 frasco de 250 ml aprox.)
    190 g
  • água
    30 g
  • cebolinho, fresco cortado em pequenos pedaços
    10 g
  • sal mais q.b. p/ polvilhar
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • queijo parmesão, ralado
    60 g
  • Leite q.b. p/ pincelar
  • manjericão p/ guarnecer
    10 folhas de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 507.9 mg
Eiwitten 11.1 g
Calorieën 1581.2 kJ / 377.9 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 11.1 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...