Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 120 g água
- 50 g açúcar
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- 350 g farinha tipo 65 c/ alto teor de proteína
- 30 g leite em pó
- 1 ovo
- 40 g manteiga à temperatura ambiente
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 1200 g perna de frango c/ osso e c/ pele cortada em pedaços (3 cm aprox.) (3 unid. aprox.)
-
150
g pasta Nyonya
of 150 g pasta de caril vermelha (ver dica) - 20 g caril Madras
- ½ c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g leite de coco
- 1 ovo batido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com barriga de porco (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Pizza de cogumelos com queijos
27h
Pato do Imperador
Brak ocen
Dadinho de tapioca
3 Std. 10 Min
Garoupa com molho e banana da terra
1óra 35p
Strudel de maçã
1h 45 min
Bolachas de pistácio
30 min
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1h 10 min
Pão de espinafres e queijo
1h
Esparguete Sichuan
50 min
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1h 15 min
Menu pais e filhos: Frango, puré de abóbora e arroz branco
45 min