Cebola recheada com abóbora e alecrim
TM6 TM5

Cebola recheada com abóbora e alecrim

4.6 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
  • 1 dente de alho
  • 2 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
  • 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 6 cebolas inteiras, s/ casca (125 g cada aprox.)
  • 250 g abóbora cortada em cubos (2-3 cm aprox.)
  • 200 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 2 pitadas de pimenta preta

Voeding
per 1 dose
Calorieën
637.3 kJ / 152.3 kcal
Eiwitten
6.8 g
Koolhydraten
16.8 g
Vetten
7 g
Verzadigd vet
2.8 g
Vezels
2.8 g
Natrium
0.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten