Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 40 g fermento de padeiro fresco
- 400 g água morna
- ½ c. chá de açúcar
- 500 g farinha s/ glúten
- 2 c. chá de psyllium husk
- 15 g azeite, mais 3 c. de sopa p/ pincelar
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Farinha s/ glúten q.b. p/ polvilhar
- 100 g azeitonas verdes s/ caroço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 100 g tomate seco, em óleo
- 2 c. sopa de alecrim, só as folhas
- 100 g queijo mozarela cortado em cubos pequenos
- 2 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 388.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas de aveia de chocolate e pera
8 Std.
Pão chalá vegan
2 Std. 30 Min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30min
Petits gâteaux de chocolate e amêndoa
45 Min
Fermento para bolos sem glúten
5 min
Queques de tangerina, mel e gengibre
1 Std.
Pão de forma sem glúten
1h 15 min
Pregado e texturas de couve-flor
Geen beoordelingen
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1h 20min
Chiffon de laranja quase sem açúcar
1h 15 min
Muffins de cogumelos e chocolate
1 Std.
Pão de forma sem glúten
14ωρ.