Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 40 g fermento de padeiro fresco
- 400 g água morna
- ½ c. chá de açúcar
- 500 g farinha s/ glúten
- 2 c. chá de psyllium husk
- 15 g azeite, mais 3 c. de sopa p/ pincelar
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Farinha s/ glúten q.b. p/ polvilhar
- 100 g azeitonas verdes s/ caroço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 100 g tomate seco, em óleo
- 2 c. sopa de alecrim, só as folhas
- 100 g queijo mozarela cortado em cubos pequenos
- 2 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 388.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão sem glúten
3u. 20min
Pão brioche sem glúten
2h 50min
Sanduíches Keto com queijo-creme, presunto e tomate
Geen beoordelingen
Sopa de lentilhas amarelas com almôndegas e creme solero
Geen beoordelingen
Compota de goiaba
55 min
Piza com base de lentilhas
30p
Lápis de cor energéticos
1h
Panquecas com tâmaras e frutos secos
15p
Húmus de aproveitamento de legumes
10p
Focaccia de alecrim sem glúten
1h 20 min
Risoto com beringela e tomate
35p
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1h 30min