Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 40 g fermento de padeiro fresco
- 400 g água morna
- ½ c. chá de açúcar
- 500 g farinha s/ glúten
- 2 c. chá de psyllium husk
- 15 g azeite, mais 3 c. de sopa p/ pincelar
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Farinha s/ glúten q.b. p/ polvilhar
- 100 g azeitonas verdes s/ caroço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 100 g tomate seco, em óleo
- 2 c. sopa de alecrim, só as folhas
- 100 g queijo mozarela cortado em cubos pequenos
- 2 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 388.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi temaki
1hod. 40min
Piza sem glúten havaiana
2 Std.
Bolinhos de canela
25 Min
Torta de coco sem glúten
1hod. 30min
Manteiga de coco
5 Min
Bolachas de amendoim com chocolate
50min
Cheeseburgers vegan
10 godz.
Bagels rosa com pasta de frango, abacate e folhas verdes
1hod. 30min
Tarte vegan de caramelo salgado
1hod. 45min
Nuvens de morango
5 Std. 20 Min
Hambúrguer de frango em pão nuvem
45min
Caldo de galinha rico em colagénio
12 godz. 10 min