Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fatias de bacon
- 500 g carne de vitela numa só peça, s/ osso
- 2 pés de alecrim
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- Água q.b. p/ sous-vide
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Maçã e batata assadas
- 400 g maçã s/ caroço e cortada em fatias (2 mm)
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em fatias (2 mm)
- 30 g azeite
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
Molho
- 50 g cenoura cortada em pedaços (3 cm)
- 30 g aipo cortado em pedaços (3 cm)
- 20 g cebola
- 15 g manteiga
- ½ cubo de caldo de carne, esfarelado
- Água q.b.
- 30 g natas c/ 35% de gordura
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 863 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinho de porco com creme de funcho e puré de pastinaca
1 Std.
Halloumi BIY com bacon ou curgete
9u.
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2 Std. 50 Min
Coxas de galinha teriyaki
3 Std. 5 Min
Lombinho de porco com salada primavera
45min
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1h 35min
Pato confitado
20 Std.
Azevias no forno com puré de aipo
1 Std.
Frango com tapenade e puré de batata com cebola caramelizada
2 godz. 15 min
Salmão com molho holandês, espargos e arroz
45min
"Rosbife" de ganso de vitela com molho de clementina
45min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min