Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pomodori perino
- 160 g di melanzana lunga, lavata, privata delle estremità e tagliata nel senso della lunghezza in due metà che si adattino al foro del coperchio
- 1 - 2 pizzichi di sale grosso
- 110 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di noci sgusciate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di foglie di basilico fresche
- 140 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di origano secco
- 200 g di caprino tagliato a fette sottili
- 50 g di miele
- 40 g di aceto bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3480.1 kJ / 831.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 75.7 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 960.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate in padella
1 godz.
Gattò di patate (TM6)
1 godz. 30 min
Taralli alle cipolle
3 godz. 30 min
Tortilla di patate al vapore
45 min
Licurdia calabrese
1 godz.
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Pop corn di patate
1 godz. 30 min
Sfogliatine salate pere e caprino
1 godz. 30 min
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5h 30min
Torta di riso cacio e pepe
1 godz. 30 min
Polpette di pane
30 min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min