Apparaten en accessoires
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
8 sneetjes
Ingrediënten
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
79.4 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
77.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rendang met Gele Kleefrijst
2 h 45 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
No ratings
Gegrilde zeevruchten plank
No ratings
Simit - Turkse sesam bagel
2 h 10 min
Quenelles met waterkerssaus
2 h 45 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 h 35 min
Pekingeend
45 min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 h 50 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 h 40 min
Zeevruchtennat met champagne
No ratings
Gozleme
1 h 40 min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
No ratings