Apparaten en accessoires
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
8 sneetjes
Ingrediënten
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
79.4 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
77.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chicago deep dish-pizza
Geen beoordelingen
Vegan Bolognese
50min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Gozleme
1u. 40min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Wit Brood
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Brood van gierstmeel
2u. 35min