Apparaten en accessoires
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
8 sneetjes
Ingrediënten
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
79.4 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
77.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
45min
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Vichyssoise met pasta
35min
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Appelmuffins
40min