
Apparaten en accessoires
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
8 sneetjes
Ingrediënten
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
543.6 kcal /
2274.2 kJ
Eiwitten
9.4 g
Vetten
23.2 g
Koolhydraten
77.8 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
13.3 g
Natrium
79.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min