Apparaten en accessoires
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
8 sneetjes
Ingrediënten
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
79.4 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
77.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Pekingeend
45min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen