Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème

Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
8 sneetjes

Ingrediënten

Kruimeldeeg
  • suiker
    40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten
    170 g
  • bloem
    240 g
  • eierdooier
    1
  • zout
    2 snuifjes
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • eiwit
    1
Passievruchtensaus
  • passievruchten het vlees uitgehaald
    8
  • suiker
    50 g
Bavaroiscrème
  • volle melk
    400 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • eierdooiers
    6
  • suiker
    70 g
  • bloem
    25 g
  • maïszetmeel
    35 g
Montage
  • rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)
    3 - 4

Voeding per 1 sneetje

Calorieën 543.6 kcal / 2274.2 kJ
Eiwitten 9.4 g
Vetten 23.2 g
Koolhydraten 77.8 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 13.3 g
Natrium 79.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...