Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmezaanse kaas in stukken
- 2 takjes verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 600 g room, elk type (van koemelk)
- 2 eieren
- 800 g tomaten passata
- 5 g olijfolie
- 400 g gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
- 1 el gedroogde gemengde kruiden
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 250 g spaghettini droge vorm
- 150 g rode paprika in plakjes gesneden
- 100 g salami in plakjes
- 50 g kaas, middelhard geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 42.1 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 674.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananen powerballs
15 min
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Roze roerei
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Koolstoofpot met kalkoen
Pas d’évaluation
Vegan cheddar mac & cheese
Pas d’évaluation