Apparaten en accessoires
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
674.6 mg
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Vetten
42.1 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
22.3 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ananas zandkoekjes
2 h
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 h
Gierst met kip en curry
35 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 h
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 h 45 min
Gebakken aardappelpuree monsters
No ratings
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 h 15 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Quiche met kip en peer
2 h 40 min
Stoofpot van linzen
2 h 35 min