
Apparaten en accessoires
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
632.1 kcal /
2644.7 kJ
Eiwitten
20.6 g
Vetten
42.1 g
Koolhydraten
45.8 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
22.3 g
Natrium
674.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux