Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 35 g d'œuf
- 180 g de farine T55 de préférence
Réalisation de la crème d’amande
- 60 g de beurre mou
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g d'amandes en poudre
- 60 g d'œuf
- 5 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum
Cuisson et finitions
- 450 g de poires au sirop, égouttées
- amandes effilées, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2061 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Fraisier
15 godz.
Gâteau aux pommes
1 godz.
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Financiers aux amandes
20min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Financiers à la framboise
25min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min