Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 35 g de beurre, ramolli, et 1 noisette
- 300 g de lait
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 9234 kJ / 2192 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 397 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Baguette viennoise
2h 30min
Pain au levain
17h
Petits pains au lait
1hod. 45min
Gâche vendéenne
12h 55min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pains à burgers américains
3h 15min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min