Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 225 g
- Vetten
- 130 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradition
15h 25min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette viennoise
2h 30min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche feuilletée
5h
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Chouquettes du goûter
35 min