Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 225 g
- Vetten
- 130 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait
3hod. 25min
Gâche vendéenne
12h 55 min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Baguette tradition
15u. 25min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Brioche feuilletée tressée
17h 45 min
Chouquettes du goûter
35min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min