Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g de lait, et 1 c. à soupe
- 80 g de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 145 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 75 g d'œufs (1, 5 œuf)
- 15 - 20 g d'eau de fleur d'oranger
- 360 g de farine, et un peu pour le saladier et le plan de travail
- ⅓ de c. à café de sel
- beurre, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- sucre glace, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1577 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Chouquettes du goûter
35min
Brioche italienne
3 Std. 15 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche extra moelleuse
3hod. 45min
Brioche des rois citron et fève tonka
4 Std. 30 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche feuilletée
5h