Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de la Passion
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
La dacquoise
- 240 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 50 g de noix de coco en poudre
- 40 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
La mousse à la mangue
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 350 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mangue, coupée en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- noix de coco râpée et grillée, pour la finition
- graines de fruit de la Passion, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1405.7 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 36.8 mg
Alternatieve recepten
Brioches italiennes
3 godz. 15 min
Entremets chocolat-café
4h
Paris-brest
3h 10 min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55 min.
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Eclair caramel-noisette
2 godz.
Paris-Brest
3h
Succès praliné
1h 40 min
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Entremets aux pommes à la vanille
4h 40min
Entremets exotique
24 Std.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 godz.