Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de la Passion
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
La dacquoise
- 240 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 50 g de noix de coco en poudre
- 40 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
La mousse à la mangue
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 350 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mangue, coupée en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- noix de coco râpée et grillée, pour la finition (optioneel)
- graines de fruit de la Passion, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1405.7 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 36.8 mg
Alternatieve recepten
Fraisier
15h
Paris-Brest
3 Std.
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10 min
Entremets exotique
24 Std.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Beurre bordelais
30 Min
Cheesecake baklava
3h 30min
Semifreddo (parfait glacé)
9 godz.
Chocolat liégeois
4h 30 min
Crème dessert au gianduja
4h 15min