
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache montée à la vanille (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 85 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 gousse de vanille
Le caramel (le jour même)
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- 25 g de crème liquide 35% m.g. tiède
Le praliné noix de pécan (le jour même)
- 300 g de noix de pécan (optioneel)
- 25 g d'eau
- 115 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- 15 g de sucre glace
- 10 g de noix de pécan (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899.1 kcal / 3761.7 kJ
- Eiwitten
- 7.6 g
- Vetten
- 75.8 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 26.6 g
- Natrium
- 119.8 mg