Artischocken-Tomaten-Dip
TM5 TM6

Artischocken-Tomaten-Dip

4.3 (46 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Knoblauchzehe
  • 6 - 8 Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)
  • 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
  • 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
  • 15 g Zitronensaft
  • 30 g Olivenöl
  • ¼ TL Salz

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
387 kJ / 93 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
7 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten