Artischocken-Tomaten-Dip

Artischocken-Tomaten-Dip

4.4 47 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 10min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehe
    1
  • Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)
    6 - 8
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert
    100 g
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Zitronensaft
    15 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 2 g
Calorieën 387 kJ / 93 kcal
Vetten 7 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...