Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de harina de trigo
- 15 g de aceite de oliva
- 125 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Cobertura
- 40 g de nueces peladas
- 100 g de endibias
- 200 g de pera conferencia cortada por la mitad a lo largo
- 100 g de crème fraîche
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de queso gorgonzola en trozos
- 15 g de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1964 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 690.7 mg
Alternatieve recepten
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3 godz. 50 min
Berenjenas rellenas de cuscús
50 min
Carpaccio de champiñones
25 Min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 min
Tarta de chocolate y batata
3h
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 min
Minitarta tatín
1h 20 min
Cuscús con calabaza asada, remolacha y garbanzos con aliño de tahini
Geen beoordelingen
Sticks de verduras
40 min
Zanahorias asadas al tomillo (Pelar)
30 min