![Carpaccio de rabanitos con pescado Carpaccio de rabanitos con pescado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e4bfcb8c32fe923ab3c3d2d753c4c236/Derivates/0db24668b4e7346aa819c92adb775c5ae91faa9b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de rabanitos (sin las hojas)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 - 24 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 90 g de aceite de oliva
- 25 g de piñones tostados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
600
g de bacalao fresco (4 filetes)
of 600 g de pescado blanco limpio sin piel (4 filetes) - 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 296.2 mg
Alternatieve recepten
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10 min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30 min
Buda bol con pollo
1h
Wrap de tortilla con espinacas y champiñón
40 min
Hummus con carne dorada (Bil Lahmeh)
20 min
Ensalada Waldorf con pollo
30 min
Ensalada griega de patata
1h 10 min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45min
Salmón al sésamo y crema de guisantes
1h
Carpaccio de remolacha
20 min
Huevos al pesto
20 min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40 min