Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de rabanitos (sin las hojas)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 - 24 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 90 g de aceite de oliva
- 25 g de piñones tostados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
600
g de bacalao fresco (4 filetes)
of 600 g de pescado blanco limpio sin piel (4 filetes) - 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 296.2 mg
Alternatieve recepten
Ensalada de hinojo y manzana
20 Min
Ensalada griega con pollo
1h 10 min
Bol de arroz con pollo Shawarma
1h 15min
Ensalada de quinoa con pepino, cherry y aguacate
30min
Bacalao al curry de coco
25 min
Ensalada de cítricos con vinagreta de menta
20 Min
Pesto calabrese
5 min
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30min
Carpaccio de remolacha
20 Min
Ensalada de cebada con naranja
50min
Empanadillas de puerro, salmón y queso cremoso
1 Std. 45 Min
Quinoa con verduras asadas y aguacate
45min