Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de rabanitos (sin las hojas)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 - 24 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 90 g de aceite de oliva
- 25 g de piñones tostados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
600
g de bacalao fresco (4 filetes)
of 600 g de pescado blanco limpio sin piel (4 filetes) - 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 296.2 mg
Alternatieve recepten
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25min
Ensalada de pepino con aguacate y garbanzos crujientes
45min
Ensalada griega de patata
1h 10min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30min
Ensalada de hinojo y naranja
15min
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30min
Ensalada de cítricos con vinagreta de menta
20 min
Salmón en costra de tomate con arroz
30min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25min
Coliflor con pesto de pistachos
1h
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45min