Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de rabanitos (sin las hojas)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 - 24 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 90 g de aceite de oliva
- 25 g de piñones tostados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
600
g de bacalao fresco (4 filetes)
of 600 g de pescado blanco limpio sin piel (4 filetes) - 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 296.2 mg
Alternatieve recepten
Ensalada griega con pollo
1h 10min
Buda bol con pollo
1 godz.
Ensalada de zanahoria rallada
10min
Ensalada ratatouille
1 godz.
Salmón glaseado con cítricos y ensalada de coliflor asada
1 godz.
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
15min
Pollo picante y cuscús con zanahoria
2 godz.
Ensalada en tarro al estilo griego
45 min
Pepinos encurtidos
48h 20min
Bol vegano de garbanzos, arroz y verduras con salsa de cacahuete
40min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40min
Tartaleta de verduras con ensalada de rúcula y canónigos
1h 5 min