Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1400 g water
- sea salt, to taste
- 80 g olive oil
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 3 garlic cloves
- long red chillies, for garnishing
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 150 g dry white wine
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2081.7 kJ / 495.5 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 492.5 mg
Alternatieve recepten
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Char Kway Teow
15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Nasi Lemak
45 min
Chilli Stuffed Fish
1h
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Tom Yum Goong
30 min