Aglio olio e peperoncino

Aglio olio e peperoncino

4.5 140 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 - 100 g
  • water
    1400 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 pinch
  • olive oil
    80 g
  • dried spaghetti broken into halves
    500 g
  • garlic cloves
    3
  • long red chillies cut into pieces, plus extra to garnish
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • dry white wine
    150 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 492.5 mg
Eiwitten 16.2 g
Calorieën 2081.7 kJ / 495.5 kcal
Vetten 20.2 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraten 60.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...