Aglio olio e peperoncino
TM6 TM5 TM31

Aglio olio e peperoncino

4.5 (122 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1400 g water
  • sea salt, to taste
  • 80 g olive oil
  • 500 g dried spaghetti, broken into halves
  • 3 garlic cloves
  • long red chillies, for garnishing
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
  • 150 g dry white wine
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Voeding
per 1 portions
Calorieën
2081.7 kJ / 495.5 kcal
Eiwitten
16.2 g
Koolhydraten
60.6 g
Vetten
20.2 g
Verzadigd vet
5.5 g
Vezels
3.3 g
Natrium
492.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten