Apparaten en accessoires
Aglio olio e peperoncino
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 - 100 g
-
water1400 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
olive oil80 g
-
dried spaghetti broken into halves500 g
-
garlic cloves3
-
long red chillies cut into pieces, plus extra to garnish2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
492.5 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
2081.7 kJ /
495.5 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
60.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mee Goreng Mamak
15 dk
Char Kway Teow
15 dk
Yu wan tang (fish ball soup)
40 dk
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 dk
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 dk
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 dk
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 dk
Tom Yum Goong
30 dk
Sambal Petai Prawns
20 dk
Thai Style Fried Mee Hoon
30 dk
Teh tarik (pulled milk tea)
15 dk