Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g queijo parmesão
- 2 pés de salsa
- 600 g água
- 350 g batata c/ casca
- 250 g couve chinesa cortada em pedaços (5 cm aprox.)
- 70 g azeite
- 100 g alho-francês cortado ao meio
- 1 - 2 dentes de alho
- 1 malagueta s/ sementes
- 1 dente de alho c/ casca
- 250 g bife de peru cortado em tiras (1,5x3-4 cm aprox.), secas com papel de cozinha
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de paprika fumada
- 600 g caldo de galinha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2159.9 kJ / 516.2 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 707.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1sa
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1h 45min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 Min
Salmão com sésamo e creme de ervilhas
1sa
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40 dk
Sopa de entulho com tortellini
30 Min
Lombo de porco com vegetais
40 dk
Massa com 2 molhos
30 Min
Guisado de carne com puré de batata
1sa
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55 Min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12 Std.