Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dentes de alho
- 60 g chalota
- 500 g beringela cortada em pedaços
- 50 g azeite, mais q.b. p/ temperar
-
2
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 800 g água
- 80 g painço em grão
- ¼ - ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta-de-caiena em pó
- 10 g sumo de lima, mais q.b. p/ temperar (½ unid. aprox.)
- 200 g natas, mais q.b. p/ guarnecer
- Coentros picados, q.b. p/ guarnecer
- Baguete q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1687 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 251.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de couve-flor e manjericão
45 min
Creme de chuchu e funcho
40 min
Creme de brócolos e amêndoa
40 min
Sopa creme de abóbora com curry
30 min
Creme de brócolos e amêndoa
35 min
Creme de curgete e abóbora
50 min
Creme de couve-flor com couve roxa
30 min
Sopa de amêndoa
45 min
Creme da rama do alho-francês
40 min
Sopa de couve-flor e bacalhau com bacon
30 min
Sopa fria de cenoura e gengibre
55min
Sopa de brócolos com croutons
1 Std.