Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di barbabietole cotte pelate (vedere consigli), se necessario a pezzi che entrino nel foro del coperchio dell'Affettatutto
- 30 g di noci pecan
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- 2 cucchiai di dragoncello fresco, le foglioline
- 360 g di caprino, freddo
- 300 g di formaggio fresco spalmabile, freddo
- ½ - 1 cucchiaino di sale marino
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- pane, fette sottili, tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Minestra imperiale tricolore
1h 30min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1h
Baccalà con salsa samfaina
55 min
Burro bianco allo champagne
20 Min
Crostata alla crema con spaghetti di mele
1h 20min
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
45 min
Licurdia calabrese
1h
Panini arcobaleno
5hod.
Arancini di Carnevale
4hod.