Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla roja sin pedúnculo ni semillas, en trozos
- 60 g de cebolla en cuartos
- 830 g de agua
- 300 g de champiñones frescos en mitades, rodajas o cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 250 g de lentejas rojas partidas
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta molida
- 20 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 200 g de nata
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1969 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 265 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30 min
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30 min
Gratén de patatas y apio nabo
1h 10 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1h
Sopa de patata al curry
45 min
Guiso de verduras italiano
40 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 min