Focaccia recheada

Focaccia recheada

4.7 9 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
10 doses

Ingrediënten

Massa
  • sêmola de trigo (ver dica)
    350 g
    350 g farinha tipo 65
  • farinha tipo 65
    150 g
  • fermento de padeiro seco
    5 g
  • azeite
    100 g
  • água
    300 g
  • sal
    5 g
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de
Recheio
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    35 g
  • cebola cortada em pedaços
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • tomate em pedaços
    200 g
  • orégãos
    1 ½ c. chá de
  • sardinha em lata escorrida (2 latas aprox.)
    130 g
  • azeitonas s/ caroço
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 545.4 mg
Eiwitten 9.6 g
Calorieën 1475.5 kJ / 352.6 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...