Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
-
350
g sêmola de trigo (ver dica)
of 350 g farinha tipo 65 - 150 g farinha tipo 65
- 5 g fermento de padeiro seco
- 100 g azeite
- 300 g água
- 5 g sal
- 1 c. chá de açúcar amarelo
Recheio
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 200 g tomate em pedaços
- 1 ½ c. chá de orégãos
- 130 g sardinha em lata escorrida (2 latas aprox.)
- 100 g azeitonas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1475.5 kJ / 352.6 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 545.4 mg
Alternatieve recepten
Focaccias
2 godz.
Focaccia de sardinha
1h 20min
Galete de frango familiar
1hod. 55min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1 godz.
Gnocchi de feijão-branco
1 godz. 10 min
Focaccia integral com cebola e pimento - TM6
Geen beoordelingen
Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento
1h 20min
Tortilha de batata, bacon e queijo
50 min
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1 godz. 45 min
Caril de feijão-preto
35min