Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
-
350
g sêmola de trigo (ver dica)
of 350 g farinha tipo 65 - 150 g farinha tipo 65
- 5 g fermento de padeiro seco
- 100 g azeite
- 300 g água
- 5 g sal
- 1 c. chá de açúcar amarelo
Recheio
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 200 g tomate em pedaços
- 1 ½ c. chá de orégãos
- 130 g sardinha em lata escorrida (2 latas aprox.)
- 100 g azeitonas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1475.5 kJ / 352.6 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 545.4 mg
Alternatieve recepten
Pão de alecrim recheado
Geen beoordelingen
Frango picado com polenta
45min
Gozleme (pão turco de frigideira recheado)
1h 40min
Tisana de salva e louro
15min
Empanada de sardinha
3h
Quiche de beterraba
1h 30min
Enrolado de legumes e frango
3 godz. 45 min
Rolo recheado com espinafres e queijo
50min
Empadas de legumes com queijo
1h
Salada Waldorf em folhas de endívia
30min
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14 Std.
Pão tibetano “Balep korkun”
1h 30min