Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sobras de pão
- 10 g salsa
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 750 g alcatra cortada em lençol
- 50 g tomate seco
- 50 g queijo Roquefort cortado em pedaços
- Manteiga q.b. p/ selar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1602.3 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 898.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min
Sopa rápida de caril de frango e couve-de-bruxelas e pãezinhos
45 min
Esparguete com alho-francês e camarão
45 min
Batatas recheadas
1 Std. 30 Min
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50 min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1 godz.
Frango grelhado vietnamita com molho de erva-príncipe e arroz (sem glúten)
30 min
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30 min
Focaccia recheada
3h
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1 godz.
Legumes salteados com molho de brócolos - TM6
30 min