Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g sobras de pão
- 10 g salsa
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 750 g alcatra cortada em lençol
- 50 g tomate seco
- 50 g queijo Roquefort cortado em pedaços
- Manteiga q.b. p/ selar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1602.3 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 898.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas com legumes estufados
45 min
Bacalhau com crosta de broa e morcela, esmagada de batata-doce e grelos e chutney de marmelo da Cátia Domingues
9h
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Bolo picante de ameixa
5h 30min
Arroz de Festa
Nessuna valutazione
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2h 30min
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1h 15min
Piza com queijo brie, presunto e doce de figo
3h 35min
Salada de batata com legumes fermentados
93h
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1 godz.
Croquetes de frango
1 godz.
Empadas de legumes com queijo
1 godz.