Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 150 g farinha
- 120 g sêmola de trigo duro
- 120 g água
- 30 g azeite
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 300 g água
- 200 g batata s/ casca, cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 100 g espinafres baby frescos
- 100 g ervilhas congeladas
- 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g manteiga
- ½ c. chá de noz-moscada
- ½ c. chá de sal
- ¼ - ½ c. chá de pimenta
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ cozer, mais q.b. p/ pincelar
- Sal q.b. p/ temperar
- 2 c. sopa de manteiga
- 3 pés de tomilho, fresco
- 6 - 7 cogumelos Paris cortados em fatias
- 2 c. sopa de pinhão cru
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2169.9 kJ / 518.6 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 66.9 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 615.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza caprese sem glúten
1h 25 min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM5
25 min
Caril de bacalhau e coco
25 min
Nós de limão com sementes de papoila
2 godz.
Gelado de gin e lavanda
14u. 35min
Brownies de beterraba
45 min
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1h 15 min
Piza com base crocante de couve-flor e grão-de-bico
1h 10 min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35 min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 min
Orzo com abóbora e pimento
35 min