Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
Salsa de roquefort
- 40 g de leche
- 100 g de queso roquefort desmenuzado
- 1 yema de huevo
Risotto con calabaza
- 60 g de aceite de oliva
- 300 g de pulpa de calabaza en trozos de 2-3 cm
- 3 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 30 g de mantequilla en trozos de 1-2 cm
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 12671.8 kJ / 3028.6 kcal
- Eiwitten
- 85.7 g
- Koolhydraten
- 284.4 g
- Vetten
- 162.8 g
- Verzadigd vet
- 72.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 11220.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20 min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Quiche de puerro y queso
1 Std. 45 Min
Brownies de espinaca y queso feta
1sa 15 dk
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40 min
Terrina de legumbre con brócoli y puré de batata
1h
Risotto con calabacín y beicon
35min
Arroz con calabaza
40 min
Quiche de puerros
1h 10 min
Mac and Cheese con calabaza
1sa 15 dk
Risotto de setas
25 Min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h