Hogaza sin gluten

3.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
10 rebanadas

Ingrediënten

  • 100 g de harina de arroz
  • 100 g de harina de trigo sarraceno
  • 50 g de semillas de lino molidas
  • 100 g de fécula de patata
  • 10 g de sal
  • aceite de oliva para engrasar
  • 450 g de agua
  • 10 g de levadura de panadería
  • 25 g de psyllium
  • 15 g de miel
  • fécula de patata para espolvorear

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada/loncha/rodaja

Natrium 393.9 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 636 kJ / 152 kcal
Vetten 2.7 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 29.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...