Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2860 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 135.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 787 mg
Alternatieve recepten
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30 min
Pan de molde con masa madre
16j 45 menit
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan payés con masa madre
16 Std.
Crackers al romero
1h 15min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Pan de agua
3 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Panecillos de agua
2h