Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2860 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 135.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 787 mg
Alternatieve recepten
Pan de agua
3h
Palitos de queso y orégano
2 godz.
Pan blanco
3h 10 min
Masa de pan básica
1h
Panecillos de agua
2 godz.
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan al vapor
2h 25min
Brioche rápido
1h 50 min
Pan de Viena con frutos secos
45 min
Pan de Viena con chorizo
45 min