Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2860 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 135.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 787 mg
Alternatieve recepten
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan de trigo, centeno y maíz
3 godz.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Pan blanco
3h 10min
Bocadillo de pan sin horno con ensalada de huevo
1 Std. 15 Min
Trenza de leche
2h 30 min.
Panecillos rellenos de verduras y queso
3h 55min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Bagels con jamón y tomate
1h 10 min.
Pan de agua
4 Std.