Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 700 - 750 g de puerros en rodajas de 1 cm
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de nata
- 6 huevos
- 200 g de queso cremoso
- 150 g de queso emmental rallado
- 3 - 4 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Masa
- 180 g de agua
- 125 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 150 g de harina integral
- 225 g de harina de repostería
Montaje
- 1 cucharada de mantequilla
- 12 - 14 hojas de salvia fresca para el molde
- 50 g de queso emmental rallado
- aceite para freír
- 100 g de puerro en juliana fina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2466 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 39.6 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 192.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ñoquis de sémola
3h 30 min
Crema de batata con chips
40min
Quiche esponjosa de queso
1h
Terrina de legumbre con brócoli y puré de batata
1h
Muffins de calabacín y mozzarella
50min
Quiche de puerros
1h 10 min
Pesto de tomates secos
5 min
Mac and Cheese con calabaza
1h 15min
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1h 20 min
Soufflé de queso de cabra fresco
30min
Risotto con calabaza y roquefort
45min
Risotto de setas
25 min