Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 547 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 134 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40 min
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30min
Panecillos de lino y chía
40 min
Crackers de amaranto
45min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Trufas de avena y algarroba
15 dk
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.