Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 547 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 134 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Brioche de frutos secos (sin lácteos y sin huevo)
2h 15min
Preparación de harinas sin gluten
5min
Pan mediterráneo sin gluten
1 Std. 20 Min
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Pan de nueces
55p
Crackers de amaranto
45p
Cookies de avellanas y almendras
30p
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 Std. 30 Min
Panecillos de lino y chía
40 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h