Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Karotten, in Stücken (3-4 cm)
- 180 g Stangensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g speckige Erdäpfel, in Stücken (3 cm)
-
100
g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
of 50 g Zwiebeln, in Stücken - 200 g Paprikaschoten, gemischt, in Stücken (3-4 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 700 g Wasser
- 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 1 TL Zitronensaft
- 500 - 600 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- frische Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 437.7 mg
Alternatieve recepten
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Fastensuppe
45min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1sa 10 dk
Gemüse-Kichererbsen-Eintopf (XXL)
50 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Erbsensuppe mit Nockerl
50 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min