Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Karotten, in Stücken (3-4 cm)
- 180 g Stangensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g speckige Erdäpfel, in Stücken (3 cm)
-
100
g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
of 50 g Zwiebeln, in Stücken - 200 g Paprikaschoten, gemischt, in Stücken (3-4 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 700 g Wasser
- 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 1 TL Zitronensaft
- 500 - 600 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- frische Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 437.7 mg
Alternatieve recepten
Erbsensuppe mit Nockerl
50 Min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 min
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Einfache Gemüsesuppe
40 min
Saure Bohnen mit Ofengemüse
45 Min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1h 10 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h