Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 7 ½ oz water, room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet/envelope active dry yeast (2 ¼ tsp)
- 14 oz bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 3 ½ oz zucchini, ends removed
- 4 oz red onion, halved vertically (1 small onion)
- 3 oz white button mushrooms, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 3 ½ oz yellow bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 3 ½ oz red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 10 oz canned chopped tomatoes, drained
- 7 oz shredded mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2496 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 696 mg
Alternatieve recepten
Gut Immunity Shot
5min
Quick Rise Basic Bread
45min
New York Black and White Cookies
1h 15min
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 Min
Habanero Salsa
10 Min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Protein Powered Oatmeal Smoothie
5min
Tapenade Pizza Dough
4h
Tuna Avocado Bowl
50min
Challah
3sa 10 dk
Banana, Strawberry and Citrus Juice
10 Min