Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů syrové vepřové klobásy, bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
- 200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
- 2 špetky soli
- 6 vajec
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 1 špetka mletého černého pepře
- 800 gramů vody
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané, na ozdobu
- 1 jarní cibulka, na kolečka, na ozdobu
- Voeding
- per 4 porce
- Calorieën
- 5945.8 kJ / 1421.1 kcal
- Eiwitten
- 71.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 118.6 g
- Verzadigd vet
- 42.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1904.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velikonoční pizza s rukolou a mini mozzarellou
1sa 45 dk
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Geen beoordelingen
Okurkové pickles
Geen beoordelingen
Salát Panzanella s mušlemi
Geen beoordelingen
Smaženka
20min
Pane alla birra (Pivní chléb)
4h
Char siu marináda
10 dk
Slaný koláč s batáty a chorizem
3sa
Velikonoční syrek
10h 20min
Kuličky z tresky a brambor
55 dk
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10 dk