Apparaten en accessoires
Gevulde kroketten
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 30min
14 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 14 porties
Natrium
16858.1 mg
Eiwitten
370.4 g
Calorieën
26656 kJ /
6370.9 kcal
Vetten
443.8 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
199.1 g
Koolhydraten
227.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paëlla
50min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Hot dogs
35min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen