
Apparaten en accessoires
Gevulde kroketten
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 30min
14 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 14 porties
Calorieën
6370.9 kcal /
26656 kJ
Eiwitten
370.4 g
Vetten
443.8 g
Koolhydraten
227.3 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
199.1 g
Natrium
16858.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
Geen beoordelingen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Pompoenbrood
1u. 45min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Broccoli-ham omelet
35min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen