Apparaten en accessoires
Gevulde kroketten
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 30min
14 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 14 porties
Natrium
16858.1 mg
Eiwitten
370.4 g
Calorieën
26656 kJ /
6370.9 kcal
Vetten
443.8 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
199.1 g
Koolhydraten
227.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillevla met rabarber
50min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Asperge-langoustine terrine
10u.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Sojabolognese
40min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen