
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 1600 g water
- 650 g bloemige aardappelen, klein (4-5 cm)
- 3 tl zout
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika
- 1 el tomatenpuree
- 10 g olijfolie
- 80 g tonijn, uit blik
- 20 g ontpitte olijven
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 eierdooier
- 2 eieren
- 14 mozzarella bolletjes
- 100 g panko paneermeel
- 100 g bakolie
- Voeding
- per 14 porties
- Calorieën
- 26656 kJ / 6370.9 kcal
- Eiwitten
- 370.4 g
- Koolhydraten
- 227.3 g
- Vetten
- 443.8 g
- Verzadigd vet
- 199.1 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 16858.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche
5u.
Fusilli van daslook met romanesco
35min
Zalmsoufflé
1u.
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Gezouten-Karamelijs
14u.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
12u. 50min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
50min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
1u.
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
2u. 40min
Fruitige saladedressing
Geen beoordelingen
5min
Caipirinha van mango
Geen beoordelingen
5min