Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g parmezan, tăiat în bucăți
- 20 busuioc proaspăt, frunze
- 1200 g apă
- 1 linguriță concentrat pastă de legume (vezi recomandare)
- 350 g paste tip fettucine
- 35 g ulei de măsline, plus 1 lingură
- 2 căței de usturoi
- 500 g ciuperci champignon albe, proaspete, tăiate sferturi
- ½ linguriță sare
- 80 g roșii semi-uscate la soare, tăiate bucăți
- 120 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 694.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette cu șofran și crevete
30 min
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 min
Mini galettes cu ciuperci
1 Std. 45 Min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 min
Orez cu cârnați, în stil Hong Kong
55 Min
Sos de legume pentru paste
40 Min
Risotto cu calmar și crevete
1hod.
Strălucire cu ghimbir
Geen beoordelingen
Salată coleslaw
10 min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 Std. 20 Min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Paste fierte
20 min