Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g parmezan, tăiat în bucăți
- 20 busuioc proaspăt, frunze
- 1200 g apă
- 1 linguriță concentrat pastă de legume (vezi recomandare)
- 350 g paste tip fettucine
- 35 g ulei de măsline, plus 1 lingură
- 2 căței de usturoi
- 500 g ciuperci champignon albe, proaspete, tăiate sferturi
- ½ linguriță sare
- 80 g roșii semi-uscate la soare, tăiate bucăți
- 120 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 694.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fry cu ciuperci
55min
Sparanghel cu sos Romesco
30min
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 Min
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
45 min
Paste Puttanesca
35 min
File de vițel cu corcodușe
1h 50min
Risotto cu ciuperci și spanac
55min
Sauté de sparanghel
15 Min
Salată de varză cu curry
10 Min
Brioșe cu zmeură și fistic
55min
Curcan în sos cremos de smântână și ciuperci
45 min
Știuleți de porumb gătiți la aburi
25 min