Apparaten en accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
362.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1095.7 kJ /
261 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
30.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Papaya'péro
30min
Cheesecake likeur
10min
Aardbeienpudding
2u. 10min
Granité van koffie
8u. 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Sangria
10min
Curryketchup
30min
Noedelsoep
35min
Chocoladereep likeur
15min