Apparaten en accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
362.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1095.7 kJ /
261 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
30.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Pas d’évaluation
Ontbijt gebak
40min
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Amandelpap
10min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Perzik Bellini
5min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Basis kippenbouillon
35min
Dadel curry dip
5min