Apparaten en accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
362.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1095.7 kJ /
261 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
30.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Vegan kruimeldeeg
45min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen