Apparaten en accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
362.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1095.7 kJ /
261 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
30.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mangochutney
1u. 20min
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Geode cake
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Harde pistachekoekjes
45min
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Blauwe bessen Jam
Geen beoordelingen