Apparaten en accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
362.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1095.7 kJ /
261 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
30.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13u. 25min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Canapé met ei
10min
Basisrecept Brood
3u.
Snel brood
50min