
Apparaten en accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
261 kcal /
1095.7 kJ
Eiwitten
9.2 g
Vetten
10.7 g
Koolhydraten
30.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Natrium
362.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
5 Std.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Vegan boter
Keine Bewertungen
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Mexicaanse kippensoep
40 Min