Apparaten en accessoires
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
10 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
110.5 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
43.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Rijstsalade
1u.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Kerstman macarons
3u. 20min
Rijst met groentemix
55min
Fruitnectar
10min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min