Apparaten en accessoires
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
10 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
110.5 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
43.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Warme chocolademelk op een stokje
1u. 20min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Gekookte pasta
20min
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
200 g prei fruiten
20min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min
Gezouten-Karamelijs
14u.
Alpengratin
50min