Apparaten en accessoires
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 tl
-
witte langkorrelige rijst250 g
-
eieren6
-
wortelen in blokjes150 g
-
Chinese kool in reepjes250 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
halfgezouten boter om in te vetten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
kristalsuiker75 g
-
vanillesuiker1 zakje
-
bakpoeder1 zakje
-
bloem75 g
-
frambozen vers of bevroren, en 10-15 extra als afwerking140 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gepekelde augurk in reepjes15 g
-
balsamicoazijn2 el
-
kerstomaten uit blik, gehalveerd10
-
tonijn, uit blik natuur, verkruimeld200 g
-
verse munt enkel de bladeren1 takje
-
olijfolie2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
677.2 mg
Eiwitten
19.8 g
Calorieën
1493.7 kJ /
355.3 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
39.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Geraspte Wortelsalade
10min
Boeddha bowl met kip
1u.
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Chocoladeroomijs
12u.
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min