
Compatibele versies
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 1 tl zout
- 250 g witte langkorrelige rijst
- 6 eieren
- 150 g wortelen in blokjes
- 250 g Chinese kool in reepjes
- 100 g doperwten, bevroren
- halfgezouten boter om in te vetten
- 200 g donkere chocolade in stukken
- 75 g kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 zakje bakpoeder
- 75 g bloem
- 140 g frambozen vers of bevroren, en 10-15 extra als afwerking
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 15 g gepekelde augurk in reepjes
- 2 el balsamicoazijn
- 10 kerstomaten uit blik, gehalveerd
- 200 g tonijn, uit blik natuur, verkruimeld
- 1 takje verse munt enkel de bladeren
- 2 el olijfolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 355.3 kcal / 1493.7 kJ
- Eiwitten
- 19.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 677.2 mg