Apparaten en accessoires
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 tl
-
witte langkorrelige rijst250 g
-
eieren6
-
wortelen in blokjes150 g
-
Chinese kool in reepjes250 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
halfgezouten boter om in te vetten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
kristalsuiker75 g
-
vanillesuiker1 zakje
-
bakpoeder1 zakje
-
bloem75 g
-
frambozen vers of bevroren, en 10-15 extra als afwerking140 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gepekelde augurk in reepjes15 g
-
balsamicoazijn2 el
-
kerstomaten uit blik, gehalveerd10
-
tonijn, uit blik natuur, verkruimeld200 g
-
verse munt enkel de bladeren1 takje
-
olijfolie2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
677.2 mg
Eiwitten
19.8 g
Calorieën
1493.7 kJ /
355.3 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
39.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Paksoi en ham rijst
40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Zwart-Wit Muffins
1u.
Romige snijbietsoep
35min
Garnituur van courgette
30min
Sacher taart
3u.