Compatibele versies
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1411 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Horror punch
20min
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Pompoen vingers
1 godz. 30 min
Piadina uit Emilia Romagna
15min