Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum

Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 10min
4 porties

Ingrediënten

  • aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
    800 g
  • zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
    2 tl
  • comté kaas in stukken
    200 g
  • uien in achtsten
    200 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    10 g
  • tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
    800 g
  • kristalsuiker
    1 tl
  • verse tijmblaadjes
    4 takjes
  • verse rozemarijn enkel de naalden
    1 stengel
  • gemengde peperkorrels
    2 tl
  • olijfolie
    3 el
  • kristalsuiker
    150 g
  • water
    300 g
  • volle yoghurt
    300 g
  • aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
    350 g
  • verse basilicum
    30 g
  • blaadjes verse basilicum
    5

Voeding per 1 portie

Calorieën 452.8 kcal / 1877.3 kJ
Eiwitten 18.3 g
Vetten 32 g
Koolhydraten 17.8 g
Vezels 10.8 g
Verzadigd vet 13 g
Natrium 1411 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...