
Apparaten en accessoires
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Voeding per 1 portie
Calorieën
452.8 kcal /
1877.3 kJ
Eiwitten
18.3 g
Vetten
32 g
Koolhydraten
17.8 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
13 g
Natrium
1411 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux