Compatibele versies
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1411 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Vegan jus
40 Min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Hornazo
Geen beoordelingen
Mango mojito
15min