Compatibele versies
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1411 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Curryketchup
30 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min